Přeskočit na hlavní obsah

Přípravky ke galvanické žehličce Nu Skin Galvanic Spa

Pomocí galvanické žehličky Nu Skin Galvanic Spa se kosmetické přípravky lépe a snadněji dostanou hluboko do pokožky, až k samotným buňkám. To se Vám při běžné aplikaci krémů nepodaří. Prakticky lze zažehlovat jakékoliv kosmetické výrobky. Pokud ale chcete docílit nejlepších výsledků, musíte alespoň 1x týdně aplikovat speciální vodivé gely a kosmetiku určenou k zažehlování galvanickou žehličkou.

Co potřebujete k žehlení s Galvanic Spa (ageLOC) od Nu SKin  

Obličej - účinný boj proti vráskám pomocí speciálních gelů 

Speciální předošetřující a ošetřující gely podporují obnovení pokožky, odstraňují nečistoty a podporují buněčnou energii. Exkluzivní patentovaná technologie AGELOC umožňuje dosáhnout výsledků již po 5 minutách aplikace. Gely obsahují výtažky z měsíčku lékařského, mořských řas, vanilkové extakty zklidňující stav pokožky, arginin působící proti stresu a hořčík na podporu buněčné energie.

Celulitida - pravidelným žehlením lze odstranit

Speciální gel na tvarování těla intenzivně minimalizuje a vyhlazuje celulitidu. Díky žehlení těmito gely rokládáte tuk v problémových oblastech, snížujete ukládání tuků, odstraňujete toxiny, zvyšujete pevnost kůže a odstraňujete nelichotivé dolíčky. Výborně funguje i na podbradek.

Vlasy - žehlením zabráníte jejich vypadávání

Díky přípravku ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, speciálně vyvinutého pro použití se žehličkou Nu Skin GALVANIC SPA, zlepšíte kvalitu vlasů a pokožky hlavy. Speciální patentovaná technologie byla vyvinuta v evropské laboratoři a její účinky prokázány klinickou studií. Nutriol pomáhá zamezit vypadávání vlasů.Vyživuje a posiluje kořínky, hydratuje vlasy, zlepšuje objem a lesk, zajišťuje potřebné vitamíny.